Solar lease

Solar lease voor de zakelijke markt helpt uw bedrijf met verduurzamen!

Solar lease: financiering van zonnepanelen

Uw bedrijf duurzaam maken kan op verschillende manieren. Eén daarvan is het installeren van zonnepanelen. Zonne-energie is bovendien een prima manier om te besparen op uw energiekosten. Heeft u interesse in zonnepanelen, maar heeft u hier op dit moment geen budget voor? Maak dan kennis met het Solar lease plan van Groen Lease. Wij financieren de zonnepanelen voor u gedurende een maximale periode van 10 jaar. U blijft economisch gezien de eigenaar van de zonnepanelen zodat u gebruik kunt maken van de subsidies en andere fiscale voordelen binnen uw gemeente. 

 

Solar zakelijke lease maakt het bedrijven gemakkelijker om te verduurzamen

De Solar zakelijke lease is speciaal in het leven geroepen om het voor bedrijven makkelijker te maken om hun bedrijf groen en duurzaam te maken. De zonnepanelen kunnen tot 100% gefinancierd worden. U geniet direct na de installatie van een besparing en de overige voordelen die zonnepanelen u bieden. De enige voorwaarde die wij hanteren? Dat is dat de installateur moet aangesloten zijn bij Holland Solar. Eventueel werken we samen met diverse ervaren en vakkundige installateurs die we u kunnen aanbevelen. Zo weet u zeker dat de installateur aan onze voorwaarden voldoet én dat de klus snel en professioneel geklaard wordt.

 

Meer informatie over Solar leasen

Wilt u meer informatie over Solar zakelijk leasen? Lees dan verder op onze website. Hier vindt u tevens meer informatie over de andere projecten die wij kunnen financieren, zoals het plaatsen van laadpalen. Op onze website vindt u tevens een calculator waarmee u snel en eenvoudig de kosten kunt berekenen van de Solar lease. U krijgt direct een inzicht in de maandlasten. Als u meer informatie wilt of een vraag heeft, kunt u contact opnemen met het team van Groen Lease. U bereikt ons via de e-mail, telefoon of het contactformulier op onze contactpagina.

Groen Lease calculator

* minimaal €10.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership