Over ons

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Activum Groen Lease

Activum Groen Lease helpt installateurs met financieringsoplossingen voor zonnepanelen, warmtepompen, led-verlichting, energie-opslag en laadpalen voor het MKB.

Met ruim 20 jaar ervaring in equipment lease en toegang tot diverse financieringspartijen verlaagt Activum Groen Lease de drempel voor financiering uw duurzame investeringen. Hiermee dragen wij bij aan de energietransitie voor de bestaande kantoren en gebouwen.

Bas Quick, Partner Activum Groen Lease

Meer dan 20 jaar werkzaam in de financial services met diverse commerciële functies bij diverse (equipment) leasemaatschappijen waaronder: Fortis lease (nu BNP Paribas), GE Capital, DLL (Rabobank) en Société Générale Equipment Finance.

De stap naar ondernemerschap gezet om invulling te geven aan mijn ambitie een actieve rol te spelen in de energietransitie.

Contact: Bas.quick@activum-finance.nl of 06 300 828 59

Paul Ypinga, Partner Activum Groen Lease

Meer dan 25 jaar ervaring in equipment leasing bij o.a.  De Lage Landen (DLL), Agco Finance, Hewlett Packard Financial Service, Xerox Financial Service. Paul zet zijn kennis en kunde in voor het verduurzamen van het MKB door middel van het ondersteunen van installateurs die met een financieringsvoorstel een hogere conversie van offertes bereiken.

Contact: paul@groen-lease.nl of 06 23 54 87 88

Robbin van Giesen

Activum Groen Lease is de plek waar Robbin zijn ruim 15 jaar ervaring in de financiële sector (o.a. ABN Amro, BNP Paribas Leasing Solutions en DLL) en zijn passie voor duurzaamheid perfect kan combineren.

Hij zet zich dagelijks in om voor ondernemers de best passende financiering te vinden voor investeren in verduurzaming.

Contact: robbin@groen-lease.nl of 06 41 38 00 93.

TEAM Activum

Activum Groen Lease

Onze achtergrond

Activum Groen Lease is ontstaan uit de gedachte dat het MKB steeds moeilijker toegang krijgt tot de geldmarkt, zeker voor investeringen in bestaande gebouwen om duurzaamheid te verbeteren.

Met een financieringsachtergrond van vele jaren bij diverse equipmentleasemaatschappijen verlagen wij de drempel voor de financiering van deze investeringen. Wij zoeken onafhankelijk naar de beste financieringsoplossing.

De energietransitie wordt versneld uitgevoerd en ondernemers worden gedwongen de bedrijfspanden te verduurzamen, dit vergt vaak tijd en geld. Alle kantoren (>100m2) gebouwd voor 2002 zullen verduurzaamd moeten worden naar Energielabel C. De kosten van  verduurzaming zullen zich op termijn zeker terugverdienen, maar investeren in duurzaamheid is voor vele ondernemers geen “core business”. Hierin kan Activum Groen Lease ondernemers helpen.

Onze kernwaarden

N

Eerlijk en direct

N

Ondernemend en ambitieus

N

Expertise en partnership

N

100% financiering

N

Vooraf duidelijk

N

All-in one package

N

Looptijden tot 10 jaar

Interesse?

Om een offerte te berekenen & te ontvangen kunt u uw offerte gemakkelijk genereren op de Lease Calculator!