PV systemen
van Groen Lease

Goed voor de planeet en voor uw portemonnee!

Wat is een PV systeem?

Een PV-systeem staat voor Photo Voltaic en is een ander woord voor zonnestroomsysteem. Een geheel systeem bestaat uit zonnepanelen, omvormers en een montagesysteem waarmee uit zonne-energie wordt omgezet in stroom. 

Steeds vaker wordt een PV systeem ook uitgebreid met een batterij. Met behulp van deze energie opslag wordt de stroom die het PV systeem opwekt, maar niet direct door u wordt verbruikt, tijdelijk opgeslagen. Zodat u deze op een later moment alsnog kunt gebruiken. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de stroom die uw PV systeem opwekt. 

Door gebruik te maken van een PV systeem wekt u zelf stroom op met behulp van de zon. Hierdoor draagt het investeren in een PV systeem bij aan het verduurzamen van uw onderneming, het verminderen van de afhankelijkheid van traditionele brandstoffen en helpt u besparen op uw energiekosten. 

PV systeem financieren bij Groen Lease

De investering in een PV systeem kan vrij hoog zijn. Ondanks de te realiseren besparingen kan dit voor ondernemers een obstakel zijn. Activum Groen Lease biedt hiervoor de oplossing. 

Wij zijn gespecialiseerd in de financiering van PV systemen. Door gebruik te maken van onze financial lease kunt u direct investeren in de verduurzaming van uw onderneming. U start meteen met besparen, verduurzaamt uw onderneming en betaalt maandelijks een vast bedrag aan Activum Groen Lease.

In de financial lease kunt u 100% van de aanschafsprijs financieren. Dit is inclusief de installatie. Het BTW bedrag hoeft u ook niet in een keer vooraf te betalen. Wij incasseren deze, samen met de leasetermijnen, verspreid over de hele looptijd van het contract. 

Over de maandelijkse kosten hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Met een maximale looptijd van 10 jaar spreidt u de terugbetaling uit over een door u te kiezen periode. Na betaling van alle leasetermijnen en de slottermijn bent u volledig eigenaar van uw PV systeem. En nog meer goed nieuws: uw blijft besparen.

 

Vragen over een PV systeem leasen?

Heeft u vragen over het leasen van een PV systeem? Het team van Activum Groen Lease helpt u graag verder. Neem contact met ons op via de telefoon, e-mail of website voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership