PV Panelen

Verduurzamen hoeft niet duur te zijn met het leasen van PV panelen bij Groen Lease.

PV panelen: goed voor de planeet en uw portemonnee

PV panelen (oftewel photo voltaic panelen, zonnepanelen) zijn goed voor de planeet én uw portemonnee. Met PV panelen gaat uw energieverbruik namelijk aanzienlijk omlaag. De besparing merkt u direct op uw energierekening. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zonnepanelen zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten interessant zijn. PV panelen zijn bijvoorbeeld de manier om uw bedrijf groen en duurzaam te maken. Bij Groen Lease bieden we u graag de optie om zonnepanelen te leasen. Op deze manier maken we het voor iedereen toegankelijk om zonnepanelen te installeren.

 

PV panelen zakelijk voor startende, kleine en middelgrote bedrijven

Het installeren van PV panelen zakelijk is voor startende, kleine en middelgrote bedrijven vaak een grote investering. Bij Groen Lease bieden we daarom de mogelijkheid om de zonnepanelen tot 100% te financieren. U bepaalt zelf binnen welke periode u de PV panelen terug betaalt (maximale looptijd van 10 jaar). Doordat u wel direct eigenaar wordt van de PV panelen, geniet u direct van de besparing en de fiscale voordelen en subsidies die gelden. Meer over de voordelen van zonnepanelen en onze voorwaarden, leest u op de website. Online ontdekt u tevens de overige groene initiatieven die wij kunnen leasen, zoals het plaatsen van een elektrische laadpaal bij uw bedrijf.

 

Meer informatie over PV panelen zakelijk leasen

Wilt u graag meer informatie over PV panelen zakelijk leasen ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Op onze website kunt u tevens gebruik maken van onze handige calculator. Met deze tool berekent u direct de maandlasten aan de hand van uw inleg en de looptijd. Aan de hand van deze (geheel vrijblijvende) offerte, kunnen wij u meer informatie toe sturen per e-mail. We hopen u gauw te mogen begroeten, op weg naar een groene toekomst, bij Groen Lease.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership