Groen energielabel financieren,

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Hoe gaat u een groen energielabel financieren?

Wist u al dat u misschien verplicht wordt om energiezuinige maatregelen te treffen? Net zoals alle woningen en bedrijfspanden, heeft ook uw bedrijfspand een energielabel ontvangen. Uw energielabel is vastgesteld op basis van hoe energiezuinig uw pand is. Betreft uw pand energielabel D t/m G? Dan moet u nadenken over het nemen van maatregelen. Per 2023 moeten alle panden met een kantoorfunctie voorzien zijn van minimaal energielabel C. Voldoet u hier niet aan? Dan moet u maatregelen treffen. Hiervoor hoeft u niet altijd grote verbouwingen te laten uitvoeren. Het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp kan al voldoende zijn. Weet u niet hoe u deze maatregelen op korte termijn kunt financieren? Een groen energielabel financieren kan met leasing.

 

 

Hoe gaat financiering groen energielabel?

Een financiering groen energielabel kan heel goed door middel van leasing. U wilt uw energielabel verbeteren zonder grote ingrepen? Dan kan het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp een middel zijn om een aanzienlijk beter energielabel te krijgen. Met financial lease, hoeft u dit niet zelf ineens te financieren. U gaat hierbij een leasecontract aan, waarbij de duurzame middelen tot 100% gefinancierd kunnen worden. De leasetermijnen zijn te financieren met de besparing op de energiekosten die het gevolg van verduurzaming zullen zijn. De zonnepanelen of warmtepomp mag u als economisch eigenaar op uw balans zetten en hierop afschrijven. Ook heeft u recht om gebruik te maken van de fiscale aftrekposten die voor duurzame investeringen gelden en op de beschikbare subsidies.

 

Een groen energielabel met financial lease van Activum Groen Lease

U wilt wel verduurzamen en een beter energielabel behalen, maar u heeft niet de mogelijkheden om hier zelf in te investeren? Ook banken zullen dit niet altijd interessante investeringsobjecten vinden. Een groen energielabel met financial lease van Activum Groen Lease zorgt er wel voor dat u kunt verduurzamen en aan de eisen voldoet van minimaal energielabel C. Neem u voor de mogelijkheden gerust contact met ons op of vraag online een offerte op.

Onze kernwaarden

N

Eerlijk en direct

N

Ondernemend en ambitieus

N

Expertise en partnership