Financiering duurzame lease

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Verduurzamen met een financiering duurzame lease

Met het verduurzamen van uw bedrijfspand kunt u veel geld besparen. Vrijwel altijd heeft verduurzamen tot gevolg dat u bespaart op de energiekosten. Tevens stelt u een voorbeeld, door als organisatie aan het milieu te denken, dat is tegenwoordig toch een veelgestelde eis bij potentiële klanten. Maar voordat u kunt besparen, moet er wel geïnvesteerd worden. Dit is voor veel ondernemers een probleem, want zij hebben hun liquide middelen hard nodig voor hun bedrijfsprocessen. Een oplossing is financiering met duurzame lease. Door middel van een leasecontract, is het mogelijk om toch duurzame maatregelen te treffen, zonder dat u een grote investering hoeft te doen.

 

 

Duurzame lease financieren biedt voordelen

Duurzame middelen op basis van duurzame lease financieren, biedt u als ondernemer veel voordelen. Gaat u over tot aanschaf van zonnepanelen of een warmtepomp, dan kunt u deze kosten volledig laten financieren door middel van leasing. Ook de omvormer voor zonnepanelen, bevestigingsmaterialen en kosten voor montage worden in het leasebedrag meegenomen. U hoeft zich dus nergens meer mee bezig te houden en u krijgt geen onverwachtse extra kosten. Meerdere duurzame voorziening, zoals zonnepanelen, warmtepomp, energie-opslag en LED verlichting in één leasecontract is zelfs mogelijk. Hiermee verbetert u uw energielabel aanzienlijk. Dit is ook noodzakelijk, want in 2023 moet u minimaal energielabel C behalen. Met deze maatregelen bespaart u direct op energiekosten en deze besparing dekt uw leasetermijnen.

 

Duurzame lease laten financieren door Activum Groen Lease

Laat u niet tegenhouden in het verduurzamen van uw bedrijfspand, want duurzame lease laten financieren kan door Activum Groen Lease. U geniet direct van het genot van energiezuinig stoken, met hierbij een flinke besparing op de energiekosten. U voldoet met uw duurzame middelen aan de eisen die in 2023 gesteld worden voor een betere energielabel en u mag gebruikmaken van subsidies en aantrekkelijke fiscale aftrekposten. Vul op onze website de online lease calculator in en u ziet direct hoeveel uw maandlast wordt.

Onze kernwaarden

N

Eerlijk en direct

N

Ondernemend en ambitieus

N

Expertise en partnership