Financiële duurzame lease

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Groen investeren met financiële duurzame lease

Volgens het klimaatakkoord moet zoveel mogelijk woningen en bedrijfspanden tegen 2050 volledig energieneutraal zijn. Alle woningen en panden in Nederland zijn voorzien van een energielabel. Voor bedrijfspanden gelden extra strenge eisen, want zij stoten meer energie uit. Vanaf 2023 moeten alle bedrijfspanden zijn voorzien van minimaal energielabel C. Heeft uw bedrijfspand nog een energielabel D t/m G? Dan moet u uw pand energiezuiniger maken. Dit kan bijvoorbeeld met het plaatsen van zonnepanelen. Maar zonnepanelen aanschaffen kan een behoorlijke investering zijn, waar niet iedere ondernemer de mogelijkheden voor heeft. Met financiële duurzame lease lukt het u toch om uw bedrijfspand te verduurzamen.

 

 

Met financiële lease duurzaam zonnepanelen aanschaffen

U kunt met financiële lease duurzaam zonnepanelen aanschaffen. Hierdoor hoeft u zelf geen groot bedrag te investeren voor de aanschaf. Met financiële lease wordt u economisch eigenaar van de zonnepanelen en nadat de leaseperiode is afgelopen wordt u ook juridisch eigenaar. Dit houdt in dat u tijdens de looptijd de zonnepanelen op uw balans mag zetten en hierop mag afschrijven. Bij het nemen van energiezuinige maatregelen, zoals het laten plaatsen van zonnepanelen, krijgt u enkele fiscale voordelen. Ook hier mag u gebruik van maken. Evenzo geldt dit voor subsidies die ter beschikking worden gesteld als u duurzame maatregelen neemt.

Activum Groen Lease helpt u met financial lease duurzaam te worden

Veel ondernemers willen best wel duurzaam worden maar kunnen het financieel niet aan om bepaalde grote duurzame investeringen te doen. Activum Groen Lease helpt u om met financial lease duurzaam te worden. Wij bieden u diverse duurzame oplossingen via een financial lease constructie, zoals zonnepanelen, een warmtepomp of mogelijkheden voor duurzame energieopslag. Ook kunnen wij u helpen bij het vervangen van al uw verlichting voor duurzame LED verlichting. Neemt u contact met ons op als u geïnteresseerd in onze duurzame oplossingen.

Onze kernwaarden

N

Eerlijk en direct

N

Ondernemend en ambitieus

N

Expertise en partnership