Financial lease duurzame energie

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Door financial lease duurzame energie opwekken

Het zelf opwekken van duurzame energie biedt mogelijkheden om energieneutraal te worden. Dit is ook het streven van de overheid, om in 2030 al voor een groot gedeelte energieneutraal te zijn. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden. Het meest voor de hand liggend is zonne-energie. Dit kunt u opwekken door zonnepanelen te laten plaatsen op het dak van uw bedrijfspand. Verder is er de mogelijkheid om een warmtepomp te laten installeren. De warmtepomp gebruikt lucht, grondwater of grondwarmte om uw pand op te warmen. Maar is een investering in dergelijke duurzame middelen voor u niet mogelijk? Met financial lease is duurzame energie opwekken toch mogelijk.

 

 

Wat is financiële lease duurzame energie?

Financiële lease duurzame energie houdt in dat u niet zelf een enorm bedrag ineens hoeft te investeren in zonnepanelen of in een warmtepomp. U schaft deze middelen aan door middel van leasing. U wordt direct economisch eigenaar, dus u mag deze middelen op uw balans zetten en hierover afschrijven. Tevens mag u ook gebruikmaken van fiscale aftrekposten betreffende duurzame investeringen. Ook mag u subsidie aanvragen die voor duurzame doelstellingen in het leven is geroepen. Na afloop van het leasecontract wordt u ook juridisch eigenaar. De zonnepanelen of warmtepomp worden voor u geïnstalleerd en alle bijkomende kosten, zoals installatiekosten, omvormer en bevestigingskosten zijn tot 100% in het leasecontract op te nemen. Zo heeft u ook de mogelijkheid om aan de energietransitie mee te doen.

 

Duurzame energie financieel leasen bij Activum Groen Lease

Wilt u ook duurzame energie financieel leasen? Neem dan contact op met Activum Groen Lease. Wij verzorgen voor u de lease van duurzame middelen, zoals zonnepanelen, warmtepomp. Energie-opslag of de vervanging van uw verlichting voor duurzame LED verlichting. Dit alles kan desnoods opgenomen worden in één leasecontract. U bespaart zo enorm op energiekosten, u bent ecologisch verantwoord bezig en bovendien verbetert u uw energielabel.

Onze kernwaarden

N

Eerlijk en direct

N

Ondernemend en ambitieus

N

Expertise en partnership