Energie opslag leasen

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Leasen van energie opslag?

Heeft u als bedrijf zonnepanelen laten plaatsen? Dan is het vaak ook interessant om u te verdiepen in het gebruik van een energie opslag. In de energie opslag wordt de stroom die u opwekt, en niet direct gebruikt, tijdelijk opgeslagen. U kunt de stroom dan gebruiken op een later moment. Bijvoorbeeld op een moment waarop de zonnepanelen niet voldoende energie opwekken.

 

Netcongestie en peak shaving

Door de toenemende netcongestie wordt het terugleveren van elektriciteit in steeds meer gebieden moeilijk of onmogelijk. Met een accu als buffer is het technisch mogelijk om het overschot aan zelfgeproduceerde elektriciteit en/of op daluren ingekochte elektriciteit op te slaan en hiermee te “spelen. Door optimalisatie van energie management systeem kan er de piek van de elektriciteitsbehoefte (peak shaving)  worden verlaagd, dit geeft mogelijkheden om ook de netwerkaansluiting te verkleinen. 

Een energie opslag is de ideale oplossing als er regelmatig momenten zijn waarop u meer energie opwekt dan u op dat moment zelf verbruikt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn op bewolkte dagen of als de werkzaamheden binnen uw bedrijf 24/7 doorgaan. 

Door slim gebruik te maken van een eigen energie opslag maakt u dus optimaal gebruik van de stroom die u zelf opwekt.

 

Energie opslag financieren met hulp van Activum Groen Lease

De aanschaf van een energie opslag is investeren in een duurzame toekomst en verdient zich daarnaast vaak snel terug. Desondanks kan de (grote) investering voor u als ondernemer een obstakel vormen. Activum Groen Lease biedt een eenvoudige oplossing voor dit probleem. 

Door te kiezen voor de financial lease van Activum Groen Lease is investeren in energie opslag binnen handbereik. Via de calculator op onze site berekent u eenvoudig en snel wat uw maandelijkse kosten zijn. Heeft u interesse in een offerte? Dan ontvangt u deze van ons binnen 1 werkdag.

 

De financial lease van Activum Groen Lease is gemaakt door en voor ondernemers. Onze persoonlijke en pragmatische werkwijze zorgt ervoor dat u geen kostbare tijd verliest aan aanvraagtrajecten bij bijvoorbeeld uw eigen bank. Hierdoor houdt u tijd over om te doen wat u leuk vindt, ondernemen.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership

  Meer weten over een energie opslag leasen?

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het leasen van uw energie opslag? Op onze site vindt u alle belangrijke informatie. Ook vertellen we online meer over ons en onze persoonlijke werkwijze. 

  Mocht u een offerte willen aanvragen of meer informatie willen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van Activum Groen Lease. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw energie opslag te leasen.

  U bereikt het team van Activum Groen Lease via de website, de telefoon of de e-mail.