Duurzame lease vergelijken

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Duurzame lease vergelijken voor de aanschaf van duurzame bedrijfsmiddelen

Als ondernemer wordt het steeds belangrijker om rekening te houden met duurzaamheid. Steeds meer relaties zullen hier op letten als zij met u zaken willen doen. Daarnaast worden ook door de overheid maatregelen opgelegd om zo duurzaam mogelijk te zijn. Heeft uw bedrijfspand een kantoorfunctie? Dan heeft u te maken met de verplichting, dat vanaf 2023 uw pand minimaal energielabel C moet hebben. Een warmtepomp of zonnepanelen kan al veel helpen om u aan de eisen voor goed energielabel te laten voldoen. Maar investeren in een warmtepomp of zonnepanelen is niet voor iedere ondernemer mogelijk. Leasen van deze duurzame middelen is dan de oplossing. Door duurzame lease te vergelijken, vindt u de leasemaatschappij die u hierbij kan helpen.

 

 

Investeer in de toekomst met duurzame energie vergelijken

Als ondernemer ontkomt u tegenwoordig niet meer aan duurzame energie vergelijken. Hoe kunt u uw bedrijfspand zo milieuvriendelijk mogelijk verwarmen of van elektriciteit voorzien? Het zijn niet alleen de verplichte maatregelen die de overheid oplegt, u kunt zelf ook veel profiteren van duurzame energie. Het is goed voor de naam en uitstraling van uw bedrijf en duurzame energie gebruiken houdt vrijwel altijd in dat u ook veel op energiekosten kunt besparen. Bedrijfspanden gebruiken veel energie en de kosten hiervan zijn een grote hap uit uw budget. Of u nu kiest voor zonnepanelen, een warmtepomp of een combinatie, u zult altijd beter af zijn als u kiest voor duurzame energie.

 

Gebruik de duurzame lease calculator van Activum Groen Lease

Een goede methode om over te gaan op zonnepanelen of een warmtepomp, is om deze middelen te leasen. U hoeft uw liquide middelen hiervoor niet aan te spreken en toch wordt u tijdens de looptijd al economisch eigenaar. Vult u op de website van Activum Groen lease daarom de duurzame lease calculator in. Hier vult u in welk duurzaam bedrijfsmiddel u wilt, wat de geschatte investering is en eventueel of u zelf al een bedrag wilt investeren. U ziet dan direct hoeveel u maandelijks kwijt bent voor de lease. Laat u de berekening doorsturen naar ons, dan zorgen wij dat u per direct een offerte in uw postvak krijgt.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership