Zonnepanelen voor bedrijven

Verduurzaam uw bedrijf met de zonnepanelen van Groen Lease

Zonnepanelen voor bedrijven: een goede keuze om meerdere redenen

Zonnepanelen voor bedrijven zijn een goede keuze om meerdere redenen. Zo vinden steeds meer bedrijven het belangrijk om hun pand zo duurzaam en groen mogelijk te maken. Zonnepanelen zijn een goede eerste stap om dit te bereiken. Daarnaast kunt u met behulp van zonne-energie flink besparen op uw energierekening. Hoewel in veel gemeentes subsidies en fiscale voordelen geboden worden voor het installeren van zonnepanelen, blijkt in de praktijk dat niet ieder bedrijf zich zonnepanelen kan veroorloven. Het is immers wel een vrij grote investering die een bepaalde periode nodig heeft om zich volledig terug te betalen.

 

Zonnepanelen voor bedrijven leasen bij Groen Lease

Bij Groen Lease kunt u zonnepanelen voor bedrijven leasen. Doordat u zelf het investeringsbedrag en de looptijd bepaalt, vindt u altijd een geschikte oplossing voor uw bedrijf en budget. U kunt er zelfs voor kiezen om de zonnepanelen volledig te laten financieren door ons. De maximale looptijd die wij hanteren is 10 jaar. Hierdoor worden zonnepanelen ook mogelijk voor starters en kleine en middelgrote bedrijven. Op onze website leest u meer over de voorwaarden en kunt u direct met de calculator uw maandlasten berekenen.

 

Groen Lease is de beste optie voor las u zonnepanelen voor bedrijf leasen wilt

Zonnepanelen voor bedrijf leasen kent alleen maar voordelen. Zo wordt u economisch gezien direct eigenaar van de zonnepanelen zodat u recht heeft op alle subsidies en fiscale voordelen die in uw gemeente gelden voor zonnepanelen. Daarnaast hanteren wij geen strenge voorwaarden. U mag bijvoorbeeld zelf uw installateur kiezen (mits deze is aangesloten bij Solar Holland). Wilt u meer informatie over de zonnepanelen en onze werkwijze? Lees dan verder op de website of neem direct contact met ons op. U bereikt ons via de telefoon, e-mail en het contactformulier. Graag tot ziens bij Groen Lease.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership