Zonnepanelen voor het MKB

Eenvoudig verduurzamen voor het MKB met onze lease opties.

Zonnepanelen MKB: een interessante investering

Zonnepanelen MKB zijn een interessante investering. U kunt namelijk flink besparen op uw energierekening door uw bedrijf te verduurzamen. Helaas zijn zonnepanelen wel een grote hap uit uw budget. Met name voor kleine en middelgrote bedrijven blijkt het dan ook lastig te zijn om zonnepanelen te kunnen financieren. Bij Groen Lease bieden we u graag de helpende hand met ons solar lease plan. Wij kunnen de zonnepanelen tot 100% financieren en bieden een maximale looptijd van 10 jaar. U geniet direct van de voordelen die zonnepanelen bieden en betaalt de zonnepanelen per maand terug.

 

 

Direct eigenaar van de MKB zonnepanelen

Economisch gezien wordt u direct eigenaar van de MKB zonnepanelen. Op deze manier heeft u recht op de subsidies en fiscale voordelen die gelden voor zonnepanelen in uw gemeente. Bij Groen Lease werken we samen met diverse installateurs die de zonnepanelen op een efficiënte en professionele manier bij u komen installeren. Uiteraard kunt u ook zelf een installateur uitkiezen. Onze enige voorwaarden is dat de installateur aangesloten moet zijn bij Solar Holland. Meer informatie over de voorwaarden vindt u op onze website of door contact met ons op te nemen.

 

Offerte voor zonnepanelen MKB leasen ontvangen

Wilt u een offerte voor zonnepanelen MKB leasen aanvragen? Maak dan gebruik van onze calculator op de website. Door uw investeringsbedrag en looptijd in te vullen, krijgt u direct te zien wat uw maandlasten zouden bedragen. Na het invullen van uw contactgegevens kunnen we u een specifiekere offerte toesturen en vertellen wat de vervolgstappen zijn als u gebruik wilt maken van onze solar lease. Als u vragen heeft of meer wilt weten over ons en onze werkwijze, kunt u direct contact met ons opnemen. U bereikt Groen Lease via de e-mail, telefoon of het contactformulier.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership