Zonnepanelen op uw bedrijfspand?

Het kan met de lease-mogelijkheden van Groen Lease!

Interesse in zonnepanelen bedrijfspand?

Heeft u interesse in zonnepanelen bedrijfspand? Maak dan kennis met het unieke concept van Groen Lease. Wij bieden u de optie om zonnepanelen te leasen. Dit houdt in dat u zelf bepaalt welk bedrag u wilt inleggen en binnen welke tijd u de zonnepanelen wilt terugbetalen. Wij kunnen de zonnepanelen –indien gewenst- 100% financieren en bieden u maximaal 10 jaar de tijd om deze terug te betalen. Doordat u economisch gezien de officiële eigenaar wordt van de zonnepanelen, geniet u van de subsidies en fiscale voordelen. Daarnaast begint u direct met besparen op uw energierekening.

 

Zonnepanelen bedrijfspand leasen: verduurzamen én besparen

Zonnepanelen bedrijfspand leasen is interessant voor ieder bedrijf dat groener wil worden én slim wil besparen. Uw energierekening gaat namelijk direct omlaag na het installeren van de zonnepanelen. Door onze financieringsmogelijkheden krijgen nu ook startende of kleine bedrijven de kans om deze belangrijke investering te doen. Wij werken samen met diverse installateurs die de zonnepanelen snel en efficiënt komen installeren. U kunt eventueel ook zelf een installateur inschakelen. De enige voorwaarde die wij hiervoor hanteren is dat de installateur moet aangesloten zijn bij Solar Holland.

 

Meer informatie over zonnepanelen bedrijfspand financieren aanvragen

Wanneer het om de financiering gaat voor het verduurzamen van kantoor- en bedrijfspanden, dan is de traditionele financieringsmarkt voor MKB ondernemers lastig te bereiken. Desondanks wordt het bedrijfsleven wel opgeroepen om te verduurzamen. Verduurzamen is uiteindelijk ook gunstiger voor u, want u bespaart hiermee kosten. Daarom kunt u terecht bij Activum Groen Lease. Al ruim 10 jaar hebben wij ervaring met zonnepanelen zakelijk financieren en helpen ondernemers zo met het snel verduurzamen van hun bedrijfspand. Neem eenvoudig contact met ons op via het telefoonnummer of e-mailadres in de footer of middels ons contactformulier op onze contactpagina. 

Groen Lease calculator

* minimaal €10.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership