Zonnepanelen agrarisch leasen

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Zonnepanelen agrarisch gebied: wat is er mogelijk?

Verduurzaming is voor u als agrariër niets nieuws. Als ondernemer bent u continu bezig met het verbeteren van uw bedrijf en het voldoen aan de laatste wet- en regelgeving. Activum Groen Lease helpt de agrarische sector graag bij de verdere verduurzaming van de sector. 

Door onze ervaring in de sector en onze gespecialiseerde dienstverlening begrijpen wij de uitdagingen waar u als ondernemer voor staat. Staat u op het punt om te investeren in bijvoorbeeld energie opslag en/of zonnepanelen? Dan voorzien wij u graag van een passend advies over de financiering van uw project.

 

e gaat het financieren zonnepanelen agrarisch in zijn werk?

U staat op het punt om te investeren in bijvoorbeeld een nieuw PV-systeem incl. energie opslag. Maar hoe gaat u deze investering betalen? Uit eigen middelen? Via een financiering? Of een combinatie hiervan? 

Activum Groen Lease biedt een eenvoudige en laagdrempelige om de aanschaf van uw zonnepanelen te leasen. Met looptijden tot 10 jaar en een vast bedrag per maand heeft u alle tijd om de investering terug te betalen en houdt u uw eigen vermogen (of leencapaciteit bij uw huisbank) beschikbaar om te kunnen gebruiken voor uw eigen bedrijfsactiviteiten.

 

Meer informatie over lease zonnepanelen agrarisch bij Activum Groen Lease

Wilt u meer informatie over wat Activum Groen Lease voor de agrarische sector kan betekenen op het gebied van de financiering van zonnepanelen en energie opslag? 

Contacteer ons team dan direct. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Uiteraard kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen als u inzicht wilt krijgen in de maandelijkse kosten.

Tot slot kunt u op onze website meer informatie vinden over ons en onze visie. Wij nemen graag de tijd om kennis met u te maken en te bespreken wat Activum Groen Lease voor uw bedrijf kan betekenen.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership