Zonnecollectoren van Groen Lease

Investeren in een groene toekomst doen we samen!

Zonnecollectoren zijn een aanwinst voor uw bedrijf

Zonnecollectoren zijn een aanwinst voor uw bedrijf. Niet alleen maakt u uw bedrijf groen en duurzaam door zonnepanelen te laten installeren, u kunt per maand ook flink bezuinigen. Hoewel zonnepanelen een investering zijn, betalen ze zichzelf binnen een korte periode terug. Uw energierekening gaat namelijk flink omlaag. Bent u een startende ondernemer of heeft u een klein tot middelgroot bedrijf én heeft u interesse in het installeren van zonnepanelen? Maak dan kennis met het unieke concept van Groen Lease. Wij richten ons namelijk volledig op het financieren van groene initiatieven zoals het installeren van zonnecollectoren binnen uw bedrijf.

 

Zonnecollectoren leasen naar uw wensen

Zonnecollectoren leasen kan precies volgens uw wensen. Zo bepaalt u zelf hoeveel u wilt inleggen. Indien gewenst kunnen wij de zonnepanelen zelfs volledig voor u financieren. Ook de termijn waar binnen u ons wilt terugbetalen bepaalt u. Wij hanteren een maximale looptijd van 10 jaar. Om te bekijken wat uw eventuele maandlasten zouden zijn, raden we u aan om gebruik te maken van de calculator op onze website. Hiermee ontvangt u direct een vrijblijvende offerte. Op onze website leest u tevens meer over de voordelen van zonnepanelen, onze voorwaarden, werkwijze en de overige groene initiatieven die wij steunen.

 

Direct zonnecollectoren leasen zakelijk?

Wilt u direct zonnecollectoren leasen zakelijk? Bereken dan uw maandlasten met de calculator en vraag aan de hand hiervan een specifieke offerte en informatie op. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen als u een vraag heeft of uw situatie wilt bespreken. U bereikt het team van Groen Lease via de telefoon, e-mail en het contactformulier op onze contactpagina. Tot slot vindt u op onze website veel praktische informatie. Neem gerust de tijd om deze te bekijken en ontdek hoe Groen Lease u kan helpen met het verduurzamen van uw organisatie.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership