Zakelijk zonnepanelen leasen

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Zakelijke zonnepanelen leasen voor het milieu én kostenbesparing

Als ondernemer komt u per 2023 voor het voldongen feit te staan dat uw bedrijfspand minimaal een energielabel C moet behalen. Veel bedrijven voldoen hier nog niet aan en zullen de komende twee jaar energiebesparende maatregelen moeten nemen. Is uw pand nog voorzien van energielabel D t/m G? Ook u zult dan actie moeten ondernemen. Met het plaatsen van zonnepanelen op uw bedrijfspand, maakt u al een enorme stap vooruit en tevens levert dit u een enorme kostenbesparing op. Maar dit vergt een behoorlijke investering die niet iedere ondernemer kan opbrengen. Er is gelukkig een oplossing met zakelijk zonnepanelen leasen.

 

 

Waarom zonnepanelen leasen zakelijk?

Zonnepanelen leasen zakelijk biedt verschillende voordelen. U hoeft niet zelf liquide middelen ter beschikking te hebben om in zonnepanelen te investeren. Met zonnepanelen maakt u niet alleen een keuze voor een beter milieu, maar u bespaart ook flink op de energiekosten. Deze besparing kunt u inzetten om de kosten voor de lease te betalen. Omdat lease gaat via een financial leaseconstructie, wordt u economisch eigenaar en komen de zonnepanelen op uw balans te staan. Hierop kunt u zakelijk afschrijven en u komt in aanmerking voor diverse fiscale voordelen en subsidies. Na afloop van de leaseperiode wordt u ook juridisch eigenaar en profiteert u volop van alle voordelen van zonnepanelen.

 

Zonnepanelen zakelijk leasen bij Activum Groen Lease

Bij Activum Groen Lease weten we hoe moeilijk het soms is voor bedrijven om hun zonnepanelen te laten financieren op de traditionele wijze via de bank. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk dat organisaties verduurzamen. Hiermee wordt niet alleen het milieu geholpen, ook ondernemers profiteren hier enorm van door besparing op de energiekosten. Door bij ons zonnepanelen zakelijk te leasen, bieden wij de ondernemer een goed alternatief om toch voor duurzaam te gaan en te voldoen aan de aankomende regelgeving omtrent de energielabels. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem telefonisch of per e-mail contact op of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Onze kernwaarden

N

Eerlijk en direct

N

Ondernemend en ambitieus

N

Expertise en partnership

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag