Activum
Groen-Lease.nl

Zorgt voor financiering van de energietransitie met financiële lease oplossingen voor het MKB.

Van Zonnepanelen tot Batterijen, Activum Groen Lease heeft een perfecte financiering.

Groen Lease calculator 

* minimaal €10.000
Maandbedrag


  Om een offerte te berekenen & te ontvangen kunt u uw offerte genereren op de Lease Calculator.
  – vul het investeringsbedrag en de gewenste looptijd in
  – de maandlast is direct zichtbaar
  – na het toevoegen van uw NAW-gegevens, ontvangt u direct per email uw offerte inclusief vervolgstappen

  Wij financieren tot 100% van de duurzame investering, maximaal voor 10 jaar.

  Activum Groen Lease verlaagt de drempel voor duurzame investeringen door toegang te faciliteren naar krediet, hiermee dragen wij bij aan een versnelling van de energietransitie en dus een groenere samenleving. Wij werken samen met diverse financiers waardoor wij de beste financiering kunnen aanbieden.

  De gerealiseerde maandelijkse energie besparingen wegen in de praktijk op tegen de financieringslasten.  Daarmee bespaart u als ondernemer direct, zeker met de huidige oplopende energiekosten.

  Zonnepanelen
  180 maanden (SDE+)
  * minimaal €100.000
  Maandbedrag   Installateurs maken gebruik van de Groen-Lease.nl calculator om de eigen offerte aan te vullen met een leasevoorstel om hiermee de conversie van offertes substantieel te verbeteren.

   Met een financiële lease kan de ondernemer zelf fiscale voordelen zoals;  SDE++, ISDE,  EIA en KIA maximaal benutten. 

   Wij kunnen onze partner-installateurs aanbevelen bij aanvragen direct van het MKB. Neem hiervoor contact op.

   Energie

   Licht

   Warmte

   Opslag

   Laadpalen

   Over ons

   Met ruim 20 jaar ervaring in equipment lease en toegang tot diverse financieringspartijen verlaagt Activum Groen Lease de drempel voor financiering van uw duurzame investeringen. Hiermee dragen wij bij aan de energietransitie voor de bestaande kantoren en gebouwen.

   Installateurs hebben de mogelijkheid hun offerte aan te vullen met een transparante en eenvoudige financieringsoplossing voor de eindklant. Dit zal de conversie van offerte naar opdracht substantieel verhogen.

   Financiële Lease

   Financiële Lease is de meest voorkomende manier om duurzame investeringen te financieren. Omdat de investeringen op uw balans komen te staan wordt deze variant ook wel ‘on-balance lease’ genoemd. Doordat de investering op uw balans staat bent u economisch eigenaar. Hierdoor kunt u zelf de beschikbare subsidies aanvragen en benutten.

   Energielabels

   Utiliteitsgebouwen met een kantoorfunctie moeten verplicht energiezuiniger gemaakt worden. Vanaf 1 januari 2023 geldt energielabel-C als minimumeis. Voor de gebouwde omgeving bestaat de wens dat alle gebouwen in 2050 energieneutraal zijn. Dit Europese streven is overgenomen in het Energieakkoord. Daarnaast is de ambitie geformuleerd dat gebouwen in 2030 minstens een energielabel klasse A hebben.

   Subsidiemogelijkheden

   Er bestaan drie belastingregelingen en één subsidieregeling voor ondernemers, die interessant kunnen zijn voor middelgrote en kleine bedrijven die zonnepanelen willen aanschaffen: (1) de Milieu Investeringsaftrek (MIA), (2) de Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (VAMIL) en (3) de Energie Investeringsaftrek (EIA).

   Interesse?

   U heeft plannen om uw pand te verduurzamen, dit uiteraard voor het milieu, maar ook om energiekosten te besparen. De naderende verplichting om vanaf 2023 ieder kantoorpand aan een minimale C-energielabel te laten voldoen maakt dit actueel. In de praktijk zullen met name kantoorpanden gebouwd voor 2003 verduurzaamd moeten worden. Hoe gaat u deze investeringen financieren? Wij helpen u hier graag mee, vooraf transparant en helder.

   Activum Groen Lease biedt:

   N

   100% financiering mogelijk

   Incl. montage, omvormers, bevestigingsmaterialen, etc.
   N

   Vooraf duidelijk

   Zonder papieren rompslomp.
   N

   All-in one package

   Zonnepanelen, warmtepomp, led verlichting en energie-opslag in 1 contract mogelijk.
   N

   Looptijden tot 10 jaar

   Spreiding van financier, niet alles bij uw huisbank onderbrengen, bevorderd uw leencapaciteit.