PV Zonnepanelen van Groen Lease

Goed voor de planeet en voor uw portemonnee!

PV zonnepanelen leasen bij Groen Lease

Bent u geïnteresseerd in PV zonnepanelen maar heeft u hier momenteel (helaas) geen budget voor? Dan biedt Groen Lease graag een oplossing. Wij richten ons namelijk volledig op het leasen van groene oplossingen voor uw bedrijf, zoals zonnepanelen en elektrische laadpalen. We willen het op deze manier ook voor kleine en middelgrote en startende ondernemingen mogelijk maken om hun bedrijf te verduurzamen. PV zonnepanelen zijn bovendien een interessante optie omdat u direct bespaart op uw energierekening en recht heeft op bepaalde fiscale voordelen en subsidies.

 

PV zonnepanelen zakelijk volledig gefinancieerd

Bij Groen Lease is het mogelijk om de PV zonnepanelen zakelijk volledig te financieren. U hoeft niks in te leggen en heeft maximaal 10 jaar de tijd om de zonnepanelen (per maand) terug te betalen. In onze online calculator kunt u eventueel direct uitrekenen wat uw maandlasten zouden zijn. Binnen een paar minuten ontvangt u een vrijblijvende offerte. Ook de overige voorwaarden en voordelen van de zonnepanelen vindt u terug op onze website. Neem dus gerust de tijd om verder te lezen en kennis te maken met ons unieke concept.

 

PV zonnepanelen zakelijk leasen bij Groen Lease

PV zonnepanelen zakelijk leasen bij Groen Lease is de manier om te verduurzamen en te besparen. Als u vragen heeft of graag een persoonlijk advies wilt, bereikt u ons team via de e-mail, telefoon of het contactformulier op de website. Goed om te weten: u kunt zelf kiezen door wie u de zonnepanelen laat installeren. De enige voorwaarden is dat de installateur moet aangesloten zijn bij Holland Solar. Wij werken bovendien samen met een aantal partner installateurs die wij u van harte kunnen aanbevelen. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership