Financiering zonnepanelen

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Zorg voor een degelijke financiering van zonnepanelen

Zonneparken schieten als paddenstoelen uit de grond en ook steeds meer particulieren en bedrijven gaan over tot de aanschaf van zonnepanelen. Met zonne-energie is het namelijk mogelijk om volledig onafhankelijk van fossiele brandstoffen te worden. Er wordt geen CO² uitgestoten en hiermee wordt het milieu een grote dienst bewezen. Bovendien zorgt het gebruik van zonnepanelen voor een flinke daling van de energiekosten. Alle reden daarom om als bedrijf zonnepanelen te overwegen. De aanschaf van zonnepanelen vergt uiteraard wel een investering. Een investering die u momenteel niet kunt of wilt opbrengen? De financiering van zonnepanelen kan ook door zonnepanelen te leasen.

 

Laat zonnepanelen financieren door middel van leasing

Met het leasen van zonnepanelen voorkomt u dat u geld aan uw werkkapitaal moet onttrekken om te investeren. U wordt tijdens de looptijd van het leasecontract economisch eigenaar, waardoor u de zonnepanelen als een investering op uw balans mag zeggen. U mag hier dus op afschrijven, waardoor uw winstbelasting minder wordt. Tevens kunt u gebruikmaken van de fiscale investeringsaftrek EIA en KIA. Tevens bestaan er ook enkele subsidies, zoals SDE+ en ISDE. Ook hier heeft u recht op bij zonnepanelen financieren door middel van leasing. Tenslotte is het mogelijk dat u met zonnepanelen de energielabel van uw pand verbetert, zonder grote verbouwingen te hoeven uitvoeren.

 

Zonnepanelen laten financieren door Activum Groen Lease

Wilt u uw zonnepanelen laten financieren door middel van leasing? Dit kan bij Activum Groen Lease. Bij ons kunt u zonnepanelen laten financieren tot 100%. Ook de kosten voor de omvormer, installatiekosten en bevestigingsmaterialen zitten bij het leasebedrag inbegrepen. Hiermee verlagen wij de drempel voor ondernemers om vooral toch over te stappen op schone energiebronnen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, vooral uzelf zult hier van profiteren. U heeft namelijk veel lagere energiekosten tegen hetzelfde comfort als dat u gewend bent.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership