Financiering zonnepanelen zakelijk

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Financiering zonnepalen zakelijk maakt duurzaamheid voor u mogelijk

Voor ondernemers kan de drempel om zonnepanelen te plaatsen best hoog zijn. Dit heeft vooral te maken met de hoogte van de investering. Voor een bedrijfspand zult u meer zonnepanelen nodig hebben dan voor een particuliere woning. Ten eerste heeft een dak van een bedrijfspand meer oppervlak en u gebruikt veel meer energie. In een flinke investering in zonnepanelen zit niet iedere ondernemer te wachten. Dit houdt in dat u niet kunt investeren in de groei van uw onderneming en wellicht heeft u niet voldoende liquide middelen. Toch is het belangrijk dat het bedrijfsleven meedoet met de energietransitie. Financiering zonnepanelen zakelijk door middel van lease is daarom een goed alternatief.

 

 

Waarom kiezen voor zonnepanelen financieren zakelijk?

Zonnepanelen financieren zakelijk gaat door middel van leasing. Het belangrijkste voordeel hiervan, is dat uw liquide middelen niet worden aangesproken voor een grote investering ineens voor zonnepanelen. U least de zonnepanelen op basis van een financial lease contract. Hierdoor profiteert u direct van allerlei voordelen. U wordt duurzaam en geniet na het plaatsen van de zonnepanelen direct van energiebesparing. U neemt immers uw eigen door de zon opgewekte energie af. De besparingen die u op uw energiekosten maakt, kunnen geheel of gedeeltelijk wegvallen tegen de leasetermijnen die u moet betalen. De zonnepanelen komen als investering op uw balans, zodat u mag afschrijven en dus minder winstbelasting hoeft te betalen. Tevens maakt u als economisch eigenaar van de zonnepanelen, aanspraak op diverse fiscale voordelen en subsidies.

 

Activum Groen Lease kan uw zonnepanelen zakelijk financieren

Wanneer het om de financiering gaat voor het verduurzamen van kantoor- en bedrijfspanden, dan is de traditionele financieringsmarkt voor MKB ondernemers lastig te bereiken. Desondanks wordt het bedrijfsleven wel opgeroepen om te verduurzamen. Verduurzamen is uiteindelijk ook gunstiger voor u, want u bespaart hiermee kosten. Daarom kunt u terecht bij Activum Groen Lease. Al ruim 10 jaar hebben wij ervaring met zonnepanelen zakelijk financieren en helpen ondernemers zo met het snel verduurzamen van hun bedrijfspand.

Groen Lease calculator

* minimaal €10.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership