Financiële lease warmtepomp

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Financiële lease warmtepomp voor schoon energieverbruik

Voor bedrijfspanden met een kantoorfunctie geldt vanaf 2023 de verplichting dat ze minimaal moeten voldoen aan energielabel C. Heeft u een pand met energielabel A t/m C? Dan zit u goed en voldoet u aan de gestelde eisen. Is dit niet het geval en heeft uw pand energielabel D t/m G? Dan moet u zich voorbereiden om maatregelen te treffen. Dit kan bijvoorbeeld door isolatie aan te brengen, maar dit vergt al snel een grote verbouwing. Dit hoeft niet altijd. Ook door een warmtepomp te laten installeren, kan het al mogelijk zijn om aan de gestelde eisen te voldoen. Komt een investering in een warmtepomp financieel niet uit? Financiële lease warmtepomp is dan een goed alternatief.

 

 

Comfortabel uw pand verwarmen door een warmtepomp te leasen

Een warmtepomp maakt de traditionele manier van energie van fossiele grondstoffen afnemen overbodig. Wel moet u een goede keuze maken voor een warmtepomp die het beste bij uw pand past en wat mogelijk is. Een veel gekozen warmtepomp onttrekt buitenlucht en zet dit om in warme lucht om uw pand te verwarmen. Daarnaast zijn er warmtepompen die warmte kunnen onttrekken uit de grond en uit het grondwater. Welk soort u ook kiest, u maakt altijd een duurzame keuze en bovendien bespaart u veel op energiekosten. Een warmtepomp leasen is daarom een prima oplossing als u zelf niet in een warmtepomp kunt investeren.

Een warmtepomp zakelijk leasen via Activum Groen Lease

U wilt graag een bijdrage leveren aan een beter milieu? Met een warmtepomp maakt u gebruik van natuurlijke bronnen om uw bedrijfspand te verwarmen. Maar als investeren in een warmtepomp niet kan en u wilt ook geen banklening afsluiten, dan kunt u een warmtepomp zakelijk leasen via Activum Groen Lease. Wij begrijpen dat u als MKB bedrijf tegenwoordig lastiger toegang krijgt tot de geldmarkt. Toch vinden wij het belangrijk dat het bedrijfsleven een bijdrage levert aan de energietransitie. Neem daarom contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheid voor het zakelijk leasen van een warmtepomp.

Onze kernwaarden

N

Eerlijk en direct

N

Ondernemend en ambitieus

N

Expertise en partnership