Financial lease zonnepanelen

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Verduurzamen door middel van financial lease zonnepanelen

Financial lease is in het bedrijfsleven een veel gebruikte constructie. Veel ondernemers maken gebruik van financial lease om bijvoorbeeld hun wagenpark uit te breiden. Het voordeel is dan, dat u als onderneming geen grote investeringen hoeft te doen. Toch bent u al economisch eigenaar. U mag afschrijven en genieten van diverse fiscale regelingen en/of subsidies. Dit is ook het geval bij financial lease zonnepanelen. Niet iedere ondernemer heeft de mogelijkheid om te investeren in zonnepanelen. Toch wilt u als onderneming bijdragen aan een beter milieu, kosten besparen en bovendien moet uw bedrijfspand in 2023 minimaal energielabel C bezitten. Financial lease zonnepanelen is voor menig ondernemer een uitkomst.

 

 

Kosten besparen met hulp van zonnepanelen financial lease

Met zonnepanelen financial lease hoeft u zelf geen groot bedrag ineens te investeren. Wel moet u natuurlijk de leasetermijnen betalen. Maar daarom is zonnepanelen financial lease juist een uitkomst. Na plaatsing van de zonnepanelen, profiteert u al direct van kostenbesparingen. Uw energierekening zal drastisch worden verlaagd. Het is daarom mogelijk om de leasetermijnen te compenseren met de besparingen die u met zonnepanelen bereikt. Doordat u economisch eigenaar bent van de zonnepanelen, heeft u ook recht om gebruikt te maken van de verschillende fiscale aftrekposten, zoals de Energie-investeringsaftrek. Tevens mag u aanspraak maken op subsidies, zoals SDE+ en ISDE.

 

Financiële lease zonnepanelen via Activum Groen Lease

Het is als onderneming nog nooit zo gemakkelijk geweest om duurzaam te worden. Omdat bedrijfsgebouwen veel energie afnemen, is een groot oppervlak aan zonnepanelen nodig en dit heeft een hoge aanschafprijs. Met financiële lease zonnepanelen via Activum Groen Lease, kunt u dit gemakkelijk bereiken en zonder dat uw liquide middelen aangetast worden. Naast zonnepanelen, kunt u ook bij ons terecht voor andere duurzame oplossingen, zoals energie-opslag, warmtepompen en LED verlichting. Steeds meer potentiële klanten letten op het feit hoe een onderneming met duurzaamheid omgaat. Met onze financial leasefaciliteiten kunt u als onderneming een voorbeeld stellen en dit zal zeker gewaardeerd worden. Wilt u meer weten over financiële lease zonnepanelen of andere duurzame oplossingen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Groen Lease calculator

* minimaal €15.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership