Financial lease warmtepompen

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Wilt u gebruikmaken van financial lease warmtepompen?

Een warmtepomp is één van de nog relatief nieuwe middelen om op duurzame wijze energie op te wekken voor de verwarming van woningen en bedrijfspanden. Er zijn diverse type warmtepompen. Zo is er een warmtepomp die lucht van buiten onttrekt en hiermee de binnenruimte verwarmt. Maar het is ook mogelijk dat een warmtepomp grondwater of grondwarmte onttrekt en inzet voor verwarming. Wilt u als organisatie ook een warmtepomp aanschaffen? Dan kan dit een behoorlijke investering zijn. Als u niet de mogelijkheden heeft om te investeren, dan is financial lease warmtepompen een aantrekkelijke optie. U least een warmtepomp, zonder dat u hiervoor hoeft te investeren.

 

 

Laat een warmtepomp financieren en profiteer van de voordelen

Met een warmtepomp hoeft u nauwelijks meer gebruik te maken van fossiele brandstoffen om uw bedrijfspand te verwarmen. Een klein beetje elektra is hier nog voor nodig, maar ook dit is duurzaam op te wekken als u ook zonnepanelen laat plaatsen. Bij het leasen van een warmtepomp en/of zonnepanelen, zorgt de leasemaatschappij voor plaatsing en u wordt direct economisch eigenaar. U mag de warmtepomp daarom als investering op uw balans plaatsen en hierover afschrijven. Hiermee vermindert u de te betalen winstbelasting. Omdat u via leasing investeert in een duurzaam middel, mag u ook gebruikmaken van enkele fiscale aftrekposten en tevens is er subsidie voor diegenen die in duurzame middelen investeren. U profiteert dus van vele voordelen, zonder een grote investering te hoeven doen.

 

Financiering warmtepomp door Activum Groen Lease

Heeft u een financiering warmtepomp nodig omdat u zelf over onvoldoende middelen beschikt en niet bij uw huisbank wilt aankloppen voor een lening? Financiering van een warmtepomp kan ook door in zee te gaan met Activum Groen Lease. Leasen is namelijk een methode die veel ondernemers inzetten om bedrijfsmiddelen te laten financieren. Ook met duurzame middelen, zoals een warmtepomp of zonnepanelen is dit mogelijk. Wilt u weten wat uw maandelijkse leasetermijn wordt? Vul dan onze online lease calculator in of neem contact met ons op.

Onze kernwaarden

N

Eerlijk en direct

N

Ondernemend en ambitieus

N

Expertise en partnership