Duurzaam leasen

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Duurzaam leasen is een middel om duurzame maatregelen te treffen

Het treffen van duurzame maatregelen in het bedrijfsleven, houdt ook grote investeringen in. Enerzijds bestaat er bij bedrijven de wens om duurzamer te worden, anderzijds worden bepaalde maatregelen verplicht opgelegd. Zo moeten bedrijfspanden vanaf 2023 minimaal voldoen aan de voorwaarden voor energielabel C. Energiezuiniger worden is voor veel bedrijven ook een noodzaak, want steeds meer potentiële klanten stellen duurzaamheid tegenwoordig als eis. Een energiezuinig pand levert de ondernemer ook financiële voordelen op. U bespaart hiermee op energiekosten. En de investering? Daar zijn gelukkig oplossingen voor, zoals duurzaam leasen.

 

 

Wat is een duurzame lease?

Wanneer u als ondernemer niet de mogelijkheden heeft om grootschalig te investeren in duurzame middelen en maatregelen, dan hoeft dit niet in te houden dat u helemaal niet kunt verduurzamen. Duurzame lease houdt in dat u toch duurzame maatregelen kunt treffen op basis van leasing. U wilt bijvoorbeeld zonnepanelen laten leggen op het dak van uw pand of een warmtepomp laten installeren? Met duurzame lease wordt u economisch eigenaar en bespaart u direct op energiekosten. De besparing op energiekosten waarvan u profiteert kunt u gebruiken om uw leasetermijnen af te betalen. Tegelijkertijd mag u ook nog gebruikmaken van enkele duurzame fiscale aftrekposten en subsidies.

 

Een duurzame lease oplossing met Activum Groen Lease

Zoekt u een duurzame lease oplossing? Dan kunt u terecht bij Activum Groen Lease. Wij bieden u de mogelijkheid om door middel van financial lease toch te kunnen verduurzamen. Wij kunnen hierbij tot 100% uw duurzame bedrijfsmiddelen financieren en waarbij u aan het einde van de looptijd ook juridisch eigenaar wordt. U kunt uw liquide middelen gewoon in uw bedrijf houden en hoeft dus niet een groot bedrag te investeren. U hoeft ook niet aan te kloppen bij uw huisbank, want veel banken zien een duurzame investering nog niet altijd zitten. Neemt u daarom contact met ons op om te informeren wat voor u de beste duurzame lease oplossing is.

Onze kernwaarden

N

Eerlijk en direct

N

Ondernemend en ambitieus

N

Expertise en partnership