Activum
Groen-Lease.nl

Zorgt voor financiering van de energietransitie met financiële lease oplossingen voor het MKB.

Van Zonnepanelen tot Batterijen, Activum Groen Lease heeft een perfecte financiering.

SLIM VERDUURZAMEN BEGINT BIJ GROEN-LEASE

Als ondernemer snappen we dat u let op de duurzaamheid van uw bedrijf. Het bijdragen aan een maatschappelijk betere en gezondere wereld is immers niet alleen een maatschappelijk doel, maar ook een bedrijfsdoel. 

Echter is de financiële kant van het verhaal natuurlijk ook belangrijk. Het moet geen te grote kostenpost gaan worden. Rendabiliteit is belangrijk, dat snappen we bij Groen-Lease. Het betreft immers een investering voor de lange termijn.

Kies daarom voor Financial Lease zonnepanelen van Groen Lease. Met de Groen Lease calculator krijgt u gemakkelijk inzichtelijk hoe veel zonnepanelen u maandelijks kosten. Afhankelijk van het investeringsbedrag en de aanbetaling berekent de tool eenvoudig uw maandbedrag. 100% transparant en gemakkelijk inzichtelijk!

Klik vervolgens op mail offerte en vul de benodigde gegevens in. U ontvangt binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte per mail. 

Vragen? Neem dan eenvoudig contact met ons op via 020 – 788 33 00 of mail naar info@groen-lease.nl. We staan u graag te woord! 

 

Groen Lease calculator 

* minimaal €15.000
Maandbedrag


  Zonnepanelen
  180 maanden (SDE+)
  * minimaal €100.000
  Maandbedrag   Om een offerte te berekenen & te ontvangen kunt u uw offerte genereren op de Lease Calculator.
   – vul het investeringsbedrag en de gewenste looptijd in
   – de maandlast is direct zichtbaar
   – na het toevoegen van uw NAW-gegevens, ontvangt u direct per email uw offerte inclusief vervolgstappen

   Energie

   Licht

   Warmte

   Opslag

   Laadpalen

   Over ons

   Met ruim 20 jaar ervaring in equipment lease en toegang tot diverse financieringspartijen verlaagt Activum Groen Lease de drempel voor financiering van uw duurzame investeringen. Hiermee dragen wij bij aan de energietransitie voor de bestaande kantoren en gebouwen.

   Installateurs hebben de mogelijkheid hun offerte aan te vullen met een transparante en eenvoudige financieringsoplossing voor de eindklant. Dit zal de conversie van offerte naar opdracht substantieel verhogen.

   Financiële Lease

   Financiële Lease is de meest voorkomende manier om duurzame investeringen te financieren. Omdat de investeringen op uw balans komen te staan wordt deze variant ook wel ‘on-balance lease’ genoemd. Doordat de investering op uw balans staat bent u economisch eigenaar. Hierdoor kunt u zelf de beschikbare subsidies aanvragen en benutten.

   Energielabels

   Utiliteitsgebouwen met een kantoorfunctie moeten verplicht energiezuiniger gemaakt worden. Vanaf 1 januari 2023 geldt energielabel-C als minimumeis. Voor de gebouwde omgeving bestaat de wens dat alle gebouwen in 2050 energieneutraal zijn. Dit Europese streven is overgenomen in het Energieakkoord. Daarnaast is de ambitie geformuleerd dat gebouwen in 2030 minstens een energielabel klasse A hebben.

   Subsidiemogelijkheden

   Er bestaan drie belastingregelingen en één subsidieregeling voor ondernemers, die interessant kunnen zijn voor middelgrote en kleine bedrijven die zonnepanelen willen aanschaffen: (1) de Milieu Investeringsaftrek (MIA), (2) de Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (VAMIL) en (3) de Energie Investeringsaftrek (EIA).

   Interesse?

   U heeft plannen om uw pand te verduurzamen, dit uiteraard voor het milieu, maar ook om energiekosten te besparen. De naderende verplichting om vanaf 2023 ieder kantoorpand aan een minimale C-energielabel te laten voldoen maakt dit actueel. In de praktijk zullen met name kantoorpanden gebouwd voor 2003 verduurzaamd moeten worden. Hoe gaat u deze investeringen financieren? Wij helpen u hier graag mee, vooraf transparant en helder.

   Activum Groen Lease biedt:

   N

   100% financiering mogelijk

   Incl. montage, omvormers, bevestigingsmaterialen, etc.
   N

   Vooraf duidelijk

   Zonder papieren rompslomp.
   N

   All-in one package

   Zonnepanelen, warmtepomp, led verlichting en energie-opslag in 1 contract mogelijk.
   N

   Looptijden tot 10 jaar

   Spreiding van financier, niet alles bij uw huisbank onderbrengen, bevorderd uw leencapaciteit.