Accu’s voor zonnepanelen leasen of financieren?

Onafhankelijke lease intermediair voor uw duurzame investeringen.

Zonnepanelen en accu’s?

Door uw zonnepanelen wordt vaak meer energie opgewekt dan u op dat moment verbruikt. De stroom die u niet direct zelf verbruikt, wordt voor een laag tarief verkocht aan het elektriciteitsnet. Het direct afvoeren van de ongebruikte stroom kan op de lange termijn nadelig voor u zijn. De stroom die u vandaag niet nodig heeft, kan morgen juist erg goed van pas komen.

 

Netcongestie en peak shaving

Door de toenemende netcongestie wordt het terugleveren van elektriciteit in steeds meer gebieden moeilijk of onmogelijk. Met een accu als buffer is het technisch mogelijk om het overschot aan zelfgeproduceerde elektriciteit en/of op daluren ingekochte elektriciteit op te slaan en hiermee te “spelen. Door optimalisatie van energie management systeem kan er de piek van de elektriciteitsbehoefte (peak shaving)  worden verlaagd, dit geeft mogelijkheden om ook de netwerkaansluiting te verkleinen. Hiermee kunnen aanzienlijke kosten bespaard blijven. 

De oplossing voor dit probleem is het plaatsen van een accu. De stroom die u niet direct verbruikt wordt dan niet meer afgevoerd, maar opgeslagen in uw eigen accu. Zodat u de stroom op het door u gewenste moment alsnog kunt gebruiken. 

Hierdoor benut u, uw zonnepanelen optimaal én bent minder afhankelijk van een energieprovider.

 

Zonnepanelen accu: belangrijke investering

Door gebruik te maken van een accu kunt mogelijk geld besparen op uw energierekening. Met een accu wordt stroom opgeslagen op het moment dat u het niet nodig heeft en wordt de opgeslagen stroom gebruikt op het moment dat uw zonnepanelen onvoldoende energie opwekken. U maakt hierdoor optimaal gebruik van uw zonnepanelen en hoeft minder stroom te kopen van uw energieleverancier. Er zijn ook mogelijkheden met een accu om goedkoop stroom in te kopen en duur te verkopen, door een slim Energie management systeem. Laat u hierover goed inlichten. 

Hoewel het kopen van een accu voor uw (zakelijke) zonnepanelen een belangrijke investering is, heeft u misschien niet voldoende budget om dit te realiseren. Bij Groen Lease bieden we u daarom graag een helpende hand. Bij ons kunt u zonnepanelen én alle toebehoren leasen. Denk hierbij aan een accu, maar ook aan een warmtepomp en omvormers. Wij bieden vooraf duidelijkheid over de kosten, de looptijd en het contract dat we afsluiten. U komt op deze manier nooit voor vervelende verrassingen en onverwachte kosten te staan.

Groen Lease calculator

* minimaal €10.000
Maandbedrag  Onze kernwaarden

  N

  Eerlijk en direct

  N

  Ondernemend en ambitieus

  N

  Expertise en partnership

  ccu zonnepanelen financieren door Activum Groen Lease

  De financiering van accu’s voor zonnepanelen door Activum Groen Lease is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven. Met de accu kunt u direct energie besparen én krijgt u een beter inzicht in uw verbruik. Op deze manier werkt u actief aan het optimaliseren van uw energiekosten en aan een groene toekomst. 

  Wij brengen u graag in contact met specialisten die u kunnen adviseren over de accu en de benodigde capaciteit. Dit is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat u heeft, de hoeveelheid energie die u opwekt en verbruikt. Daarnaast kan er sprake zijn van specifieke behoeftes per bedrijf en sector. Samen met een specialist vindt u de beste manier voor uw bedrijf om energie op te slaan.

   

  Meer informatie over accu zonnepanelen leasen

  Wilt u meer informatie over accu zonnepanelen leasen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Activum Groen Lease. Ons team is te bereiken via de website, telefoon en e-mail. Wij kunnen u alles vertellen over onze manier van werken, de installatie en de voordelen van een accu. Bent u enthousiast geworden over de accu? Vraag dan direct een offerte aan! Dit kan eventueel direct via onze website. Tot slot vindt u online meer informatie over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij u bieden.